12.3 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

O femeie de 65 de ani a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Slatina

- Advertisement -

Tragedie vineri seara, 7 iulie, în municipiul Slatina. O femeie de 65 de ani, din localitate, și-a pierdut viața după ce s-ar fi aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia. Cadrele medicale au fost solicitate să intervină la fața locului, dar aceasta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare fiind constat decesul.

Nefericitul eveniment a fost sesizat Inspectoratului de Politie Județean Olt în jurul orei 18:50, prin apelul de urgență 112, iar în zonă s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina.

„Am fost sesizați că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi căzut de la ultimul etaj al unui bloc situat pe bulevardul A. I. Cuza, din aceeași localitate. În urma evenimentului, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, a declarat Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, femeia ar fi recursul la gestul necugetat din cauza unor probleme de sănătate pe care le avea. Aceasta s-ar fi aruncat de la etajul 7 al imobilului în care locuia și a căzut în zona dinspre farmacia situată în apropierea acestuia.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți