18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Femeia din Giuvărăști, găsită pe un câmp de lângă localitatea teleormăneană Islaz

- Advertisement -

UPDATE: În urma activităților de căutare, femeia a fost identificată în extravilanul comunei Islaz, județul Teleorman. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna olteană Giuvărăști, care în dimineața zilei de duminică a plecat de acasă și nu s-a mai întors.

O rudă de-a sa a sesizat dispariția acesteia.

„La data de 9 iulie, în jurul orei 12:00, polițiștii Secție de Poliție Rurală 3 Corabia au fost sesizați de un bărbat, din comuna Giuvărăsti, cu privire la faptul că Tantica Simona Baciu, în vârstă de 40 de ani, din localitate, a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul său și nu a mai revenit”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, nu este pentru prima oară când aceasta pleacă de acasă. Ar fi depresivă, însă până acum rudele sale reușeau să o găsească, fără a solicita ajutor oamenilor legii.

Semnalmentele femeii dispărute sunt: înălţime 1,55 metri, greutate 95 de kilograme, ochi căprui, față rotundă, păr lung, de culoare neagră, iar ca semn particular, prezintă o cicatrice postoperatorie pe coapsa piciorului drept.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză albastră și pantaloni de culoare roșie sau neagră.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutei din Giuvărăști sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți