20.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Slătinean de 32 de ani, depistat sub influența unor droguri. Era la volanul unei mașini, polițiștii oprindu-l pe bulevardul Nicolae Titulescu

- Advertisement -

Polițiștii Biroului Rutier Slatina, în timp ce duminică dimineața desfășurau activități specifice pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina, județul Olt, în jurul orei 07:40, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din localitate. Șoferul avea un comportament suspect și a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieșit pozitiv la două droguri, respectiv cannabis și ketamină.

Tânărul slătinean a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

„Întrucât conducătorul autoturismului prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv T1B THC și T3C KET. Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Oamenii legii au întocmit pe numele șoferului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți