12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Activitățile din cadrul evenimentului „Școala de vară” au început la Biblioteca „Ion Minulescu” din Slatina

- Advertisement -

Începând de luni, 10 iulie, timp de două săptămâni, Biblioteca Județeană Olt „Ion Minulescu”, din municipiul Slatina, devine, pentru al doilea an consecutiv, locul preferat al copiilor. Motivul? Aici, în perioada 10 – 21 iulie, în cadrul „Școlii de vară”, au loc diferite ateliere, special create pentru ca cei mici să-și petreacă timpul liber într-un mod cât se poate de plăcut și interactiv.

„Organizată sub genericul ‘Loc de joacă pentru minte’, Școala de vară, ajunsă la ediția a doua, îi așteaptă pe micuți, pe parcursul celor două săptămâni, cu surprize fel de fel. În această perioadă, 30 de copii, absolvenți de clasa I și mai mari, iau parte la diferite cluburi și ateliere, printre care clubul de lectură, dans tradițional, origami, pictură, atelier de țesut, hai-hui prin oraș, teatru, cinema, atelier micii bibliotecari, jucării interactive, totul pentru implicarea lor cât mai activă și divertismentul copiilor”, au spus reprezentanții instituției culturale slătinene.

În prima zi de desfășurare a proiectului, de exemplu, Școala de vară i-a întâmpinat pe cei 30 de copii cu dansuri tradiționale, în sala de expoziții de la parter, după care copiii au luat parte la cinema cu indicii.

„În cadrul fiecărui atelier sau club copiii primesc un indiciu, iar pentru a le stimula atenția și competitivitatea, la final cei care au toate indiciile vor primi pizza și suc. Ne dorim să devenim locul preferat al tuturor copiilor, părinților și bunicilor! Vă așteptăm pe toți la bibliotecă!”, mai transmit reprezentanții Bibliotecii „Ion Minulescu”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți