18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Se modernizează trei străzi din municipiul Caracal. Valoarea investiției este de peste 3,1 milioane de lei

- Advertisement -
Mai multe străzi din municipiul Caracal intră în perioada imediat următore în plin proces de modernizare, în acest sens consilierii locali caracaleni aprobând documentația de avizare a lucrărilor de intervenții. Este de vorba despre trei străzi, respectiv Maior Crantea, Ioan Vodă cel Cumplit și Lăcrămioarei, valoarea totală a proiectelor fiind de peste 3,1 milioane de lei.
Cei mai mulți bani sunt alocați pentru modernizarea străzii Maior Crantea, și anume 1.190.000 lei, toate cele trei artere urmând a se realiza pe o perioadă de o jumătate de an de la începerea lucrărilor.
„Consiliul Local al Municipiului Caracal a aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții pentru modernizarea unor străzi din oraș. Astfel, pentru modernizarea străzii Maior Crantea vor fi alocați aproximativ 1.190.000 lei, iar pentru modernizarea străzii Ioan Vodă cel Cumplit, aproximativ 1.122.000 lei. 832.247 lei vor fi investiţi pentru modernizarea străzii Lăcrămioarei, potrivit hotărârii CL Caracal prin care s-a aprobat Documentația de Avizare a Lucrărilor de Investiţii. Poiectele sunt prevăzute a se realiza în șase luni de la data începerii lucrărilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Caracal.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți