19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Valea Mare, dispărut de aproape o săptămână. A plecat de la ferma unde lucra și nu s-a întors

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din comuna Valea Mare, care în urmă cu aproape o săptămână a plecat de la o fermă unde acesta lucra ca văcar și până la această dată nu s-a mai întors.

Patronul fermei a sesizat dispariția bărbatului la Poliție din data de 5 iulie, însă familia și-a dat recent acordul de a mediatiza cazul.

„La data de 5 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Perieți au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 5 iulie, numitul Ion Raicu, în vârstă de 67 de ani, din comuna Valea Mare, a plecat voluntar de la o fermă unde acesta lucra și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții Poliției Olt.

Potrivit unor surse, bărbatul ar mai fi plecat și de la alte ferme unde acesta a lucrat, însă de fiecare dată a fost găsit. Acum, ar fi foat văzut ultima dată când ar fi ieșit din localitatea Valea Mare.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălţime 1,70 metri, greutate 65 de kilograme, păr grizonat, drept, ten alb, față ovală, ochi căprui, iar ca semn particular acesta avea la piciorul drept o intervenție chirurgicală.

La momentul plecării, acesta purta o pălărie de culoare gri, transparentă, un hanorac de culoare gri, pantalon lung din material sintetic de culoare verde, tip camuflaj, ciorapi de culoare neagră și un singur papuc din plastic de culoare albastră cu scris alb.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului din Valea Mare sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți