21.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Marian Medregoniu și Zorina Bălan, printre artiștii ce vor cânta la Zilele comunei Bobicești

- Advertisement -

Sărbătoare mare, săptămâna viitoare, în localitatea Bobicești. Timp de două zile, perioadă în care se va desfășura și bâlciul anual, Primăria și Consiliul Local Bobicești, în frunte cu primarul Ilie Chitez, organizează Zilele comunei și au pregătit multe surprize muzicale pentru localnici. Astfel, în zilele de 19 și 20 iulie, vor avea loc spectacole folclorice extraordinare, cap de afiș fiind îndrăgiții interpreți de muzică populară Niculina Stoican (FOTO), Marian Medregoniu și Zorina Bălan.

Pe scena amenajată în centrul localității Bobicești, cu începere de la ora 18:00, pe lângă acești artiști vor mai urca pentru a susține recitaluri Mady de la Slatina, Mihai de la Slatina, Maria Dinu, Laura Roșu, Victorița Cică și Mlădițele Oltului, Emilia Ogea, Ansamblul „Mândruțele” și Atelierele de Dans Popular Balș, acompaniamentul muzical fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Cristian Dumitru, iar prezentator al întregului eveniment va fi Lili Bălăceanu.

Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, autoritățile locale anunță că vor fi premiați seniorii care au împlinit cel puțin 50 de ani de căsnicie, precum și cea mai vârstnică persoană din comuna Bobicești.

Și cum vorbim de o petrecere câmpenească organizată cu prilejul bâlciului anual de la Bobicești din peisaj nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu fel de fel de produse și, bineînțeles, pentru copii, tradiționalul parc de distracții.

Manifestarea cultural artistică se va încheia undeva la lăsatul serii de 20 iulie cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți