13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Peste 20 de elevi din Scornicești, premiați de edil pentru rezultatele bune obținute la Evaluarea Națională și BAC

- Advertisement -

Eveniment festiv vineri, 14 iulie, în sala de ședințe a Consiliului Local Scornicești. Primarul Daniel Tudor a ținut să recompenseze peste 20 de elevi care au avut rezultate deosebite la examenele naționale de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Edilul a spus că rezultatele obținute de elevii din unitățile de învățământ din Scornicești în acest an sunt mai bune decât cele pe care le-au avut în 2022.

„Am avut din nou plăcerea să îi am alături de mine pe tinerii de excepție ai localității noastre, atât pe viitorii liceeni, cât și pe absolvenții de liceu, care au reușit să obțină medii remarcabile la Evaluarea Națională și Bacalaureat. Am premiat, astăzi, 22 de elevi, din care 13 sunt absolvenți de gimnaziu și nouă liceeni. Aceștia sunt elevi ai Liceului Tehnologic ‘Constantin Brâncoveanu’, Școala Gimnazială ‘Nicolae Coculescu’, Școala Gimnazială Bircii și Școala ‘Gheorghe Popescu’ Mărgineni. Pot spune că rezultatele obținute de elevii din orașul Scornicești, în acest an, sunt peste cele din 2022. Ca și în anii trecuți, tinerii noștri au fost recompensați cu diplome de excelență, cu cărți utile pentru viitor, dar și cu premii în bani, daruri pe care, cu prisosință, fiecare dintre ei le merită. Îi felicit încă o dată pentru rezultatele obținute, le urez mult succes în anii ce vor urma și sper să fie un bun exemplu pentru următoarele promoții de elevi ai Scorniceștiului!”, a declarat primarul Daniel Tudor.

Sursă FOTO: Daniel Tudor – Facebook 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți