18.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Accident rutier între două autoturisme la Dobrosloveni. Unul dintre șoferi este ucrainean

- Advertisement -

Accident de circulație duminică, în jurul orei 13:45, pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni. Două autoturisme au fost implicate în eveniment, în urma impactului violent două femei fiind rănite ușor și transportate la spital.

Unul dintre cei doi șoferi este de origine ucraineană, pentru efectuarea cercetărilor la locul accidentului deplasându-se polițiști Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, cetățean ucrainean, și un autoturism condus de o femeie de 44 de ani, din municipiul Caracal. În urma evenimentului rutier, două femei, pasagere în autoturismul condus de femeia de 44 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursă foto: Martor

Vinovat de producerea evenimentului rutier ar fi șoferul ucrainean care, din cauze necunoscute, a ajuns pe contrasens, intrând în coliziune cu mașina condusă regulamentar de caracaleancă.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți