19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii olteni. Un corăbian era condamnat pentru evadare

- Advertisement -

Polițiștii olteni au pus în aplicare marți, 18 iulie, două mandate de executare a pedepsei închisorii. Unul este pe numele unui bărbat din comuna Valea Mare, condamnat pentru comiterea unei infracțiuni în trafic, iar celălalt, un corăbian de 22 de ani, era condamnat pentru evadare, faptă aflată în concurs cu alte infracțiuni, majoritatea de furt.

Serviciului de Investigații Criminale Olt, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, sunt cei care au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului de 47 de ani, din Valea Mare, condamnat la 1 an și 5 luni de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta a fost găsit în comuna Valea Mare și condus la Penitenciarul Craiova, unde a fost depus în vederea executării pedepsei.

Polițiștii Poliției orașului Corabia au pus în aplicare al doilea mandat de executare a pedepsei închisorii. Era emis de Judecătoria Slatina, pe numele unui tânăr de 22 de ani, din orașul Corabia, condamnat la 2 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de evadare, aflată în concurs cu alte infracțiuni.

Acesta a fost depistat în Corabia și condus la Penitenciarul Craiova, unde a fost depus în vederea executării pedepsei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți