15.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un copil și-a recuperat telefonul pierdut la locul de joacă din zona Esplanadei Slatina. Acesta a fost găsit de un viitor jandarm

- Advertisement -

Unui copil i-a revenit zâmbetul pe buze după ce, joi seara, un viitor jandarm i-a găsit telefonul mobil pe care îl pierduse la locul de joacă din zona Esplanadei Slatina și i l-a returnat.

Gabriel este elev al școlii de subofițeri jandarmi din Drăgășani și în această perioadă este în practică la Jandarmeria Olt. Iar în momentul în care a găsit mobilul, a intrat în agendă și a sunat la numărul ce apărea la contactul „Mami”. Fiind cu familia în apropierea esplanadei, băiatul și-a recuperat imediat telefonul, viitorul jandarm dând dovadă astfel de spirit civic.

„Gabriel Vasile Marin este elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ‘Grigore Alexandru Ghica’, iar în această perioadă se află în stagiul de practică la structurile de ordine și siguranță publică. Aseară (joi, 20 iulie n.r.), aflat în serviciu alături de colegi, în zona Esplanada din Slatina, la locul de joacă pentru copii, a găsit un telefon mobil. A accesat agenda telefonică și a format contactul ‘Mami’. Telefonul aparținea unui copil care se afla cu familia în apropiere. Micuțul a fost fericit că și-a recuperat telefonul, iar noi îl felicităm pe Gabriel pentru spiritul civic!”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți