10.7 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Piesa de teatru „Pețitorii” se joacă din nou pe scena Centrului Cultural Slatina

- Advertisement -

Mari actori ai teatrului românesc revin pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina. Vorbim de Tudorel Filimon, Livia Taloi și Eugen Cristea, care joacă în piesa „Pețitorii”, semnată de George Smarandache, managerul Muzeului Județean Olt. Spectacolul de comedie a fost lansat în iunie, iar slătinenilor le-a plăcut la maximum.

De aceea, piesa este repusă din nou în scenă la început de lună august.

„Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu vă invită joi, 3 august, la ora 19:00, la spectacolul cu piesa ‘Pețitorii’, o supercomedie scrisă de George Smarandache cu Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Vasile Filipescu, Livia Taloi și Alin Brancu, cu participarea extraordinară a actorilor Cristina Deleanu, Jean Lemne, Norocel Stan și Răzvan Hoinaru. Regia spectacolului este semnată de Daniel Nițoi”, este invitația la teatru adresată de reprezentanții Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina.

Biletele pot fi procurate începând de luni, 24 iulie 2023, la ora 13:00, de la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 13:00 – 18:00. Prețul unui bilet este de 12,50 lei, preț subvenționat de Primăria Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți