13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ambulanță implicată într-un eveniment rutier produs la intersecția de la Vălcea din Slatina. A fost proiectată într-un semafor de un autoturism

- Advertisement -

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Olt a fost implicată marți dimineață, 25 iulie 2023, într-un accident rutier produs la intersecția de la Vălcea, din municipiul Slatina. Din primele date, aceasta a fost lovită în plin de un autoturism și proiectată într-unul dintre semafoarele de pe bulevardul A. I. Cuza, pe care l-a îndoit.

Ambulanța, care mergea la un caz cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a fost serios avariată în urma impactului violent.

„Toată lumea este bine. Nu sunt victime. Cel care a intrat în mine are o lovitură la cap, dar nu este gravă. Eu mă duceam la o solicitare, mergeam în față pe prima bandă (spre fostul Magazin Oltul n.r.), mă trezii cu el, avea viteză și m-a lovit în spate, pe laterală”, a declarat șoferul autospecialei, la scurt timp după producerea coliziunii.

Sursă foto și video: Martor

La fața locului au ajuns și polițiști ai Biroului Rutier al Poliției municipiului Slatina, în vederea efectuării de cercetări și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Oamenii legii au stabilit că fiecare dintre șoferi are vina sa în producerea accidentului, ambii fiind lăsați fără permisul auto.

„Astăzi, 25 iulie 2023, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier la intersecția străzii Primăverii cu bulevardul A. I. Cuza, din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o ambulanță, condusă de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Slatina, a pătruns în intersecție, pe culoarea roșie a semaforului electric, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate, care nu i-a acordat prioritate. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. Conducătorii auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Pentru abaterile săvârșite, ambii șoferi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, iar ca măsură complementară polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, respectiv bărbatului de 53 de ani pentru o perioadă de 90 de zile, iar bărbatului de 47 de ani pentru o perioadă de 60 de zile”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți