17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Caracalean reținut de polițiști după ce le-a amenințat cu cuțitul pe fosta soție și sora ei. A tras și un foc cu un pistol

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul de 28 de ani, din Caracal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de magistrații Judecătoriei Caracal, în cursul serii de miercuri, 26 iulie. Însă, decizia instanței de judecată nu este definitivă și deja a fost contestată de inculpatul ce se află încarcerat în Arestul IPJ Olt, contestația urmând a fi judecată într-una din zilele următoare de o instanță superioară.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut marți, 25 iulie, un tânăr de 28 de ani, din Caracal, cercetat pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta s-a dus peste fosta lui soție, în vârstă de 28 de ani, unde a amenințat-o cu cuțitul pe ea și pe sora sa de 30 de ani. De asemenea, bărbatul a tras cu pistolul și un foc de armă.

„În fapt, la data de 24 iulie 2023, în jurul orei 23:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de o tânără, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, ar fi executat un foc în plan vertical cu un pistol și ar fi amenințat-o cu un cuțit atât pe ea, cât și pe sora acesteia, în vârstă de 30 de ani. În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor și au întocmit un dosar penal, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Polițe Județean Olt.

Pentru documentarea activității infracționale, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, marți, 25 iulie 2023, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Poliției Olt, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului din municipiul Caracal.

Două pistoale s-au găsit la descindere, iar fostul soț al femeii amenințate a fost reținut.

„În urma percheziției efectuate, poliţiştii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, două pistoale. După administrarea probatoriului, în cursul aceleiași zile, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele tânărului de 28 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

În cursul zilei de miercuri, 26 iulie, caracaleanul urmează să fie prezentat Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți