9.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei elevi de la Colegiul „Ion Minulescu” cu media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, premiați de Primăria Slatina

- Advertisement -

Sunt trei elevi slătineni care au reușit să onțină anul acest media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, din vara acestui an, iar Primăria Slatina a decis să-i recompenseze. Potrivit unui proiect de hotărâre care va fi suspus aprobării în ședința ordinară a Consiliului Local de luni, 31 iulie 2023, fiecare elev din Slatina va primi câte 1.500 de lei din partea autorităților locale, fiind vorba doi elevi de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina cu media 10 la Evaluarea Națională și o elevă, tot de la Minulescu, cu media 10 la BAC.

David Andrei Cristea și Daria Silviana Găină, cu media maximă la Evaluare, și Lavinia Ștefania Gîrjoabă, cu 10 la sesiunea din vară a examenului maturității, sunt elevii pe care îi va premia Primăria Slatina.

„Faptul că este vorba despre tineri absolvenți de școala gimnazială și liceu cu rezultate remarcabile la învățătură, care au toate șansele să continue să obțină performanțe în învățământul universitar, apreciem că li se poate oferi un stimulent financiar, care să fie util în dezvoltarea lor ulterioară în domeniul profesional și personal. Performanța elevilor este una excepțională și care merită evidențiată, celebrată și stimulată”, se arată în proiectul de hotărâre ce va fi aprobat săptămâna viitoare de aleșii slătineni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți