20.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Emilia Ghinescu și Nicolae Datcu cântă la Ziua comunei Spineni

- Advertisement -

Școala Generală Alunișu din comuna Spineni este locația în care sâmbătă, 5 august 2023, va avea loc a șaptea ediție a Zilei localității. Primăria și Consiliul Local Spineni, în frunte cu edilul Dănuț Șărpău, au pregătit multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la spectacolul folcloric care îi are cap de afiș pe îndrăgiții artiști Emilia Ghinescu (FOTO) și Nicolae Datcu.

Evenimentul cultural artistic este programat a debuta la ora 15:00 cu un moment festiv, în cadrul căruia autoritățile locale vor premia cuplurile care s-au căsătorit ori au împlinit 50 de ani de căsătorie după anul 2022, dar și copiii nou – născuți.

De asemenea, publicul prezent la petrecerea câmpenească vor urmări și o întrecere sportivă între echipele de fotbal ale fiecărui sat aparținător comunei Spineni.

Mai apoi, spectatorii se vor bucura de muzică de cea mai bună calitate oferită de mai mulți interpreți cunoscuți ai muzicii românești, pe scena amenajată în apropierea unității de învățământ urcând Emilia Ghinescu, Nicolae Datcu și Dan de la Slatina, împreună cu formația. Însă, din program fac parte și multe alte surprize, iar una dintre ele a fost deja divulgată de primarul Dănuț Șărpău, respectiv un recital al îndrăgitei soliste de muzică populară Violeta Constantin.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți