9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Familie din Corabia, reținută de polițiști după ce a bătut doi caracaleni

- Advertisement -

UPDATE: Corăbienii agresori au fost prezentați vineri după-amiază magistraților Judecătoriei Caracal care au dispus împotriva acestora măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Polițiștii caracaleni, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut joi, 27 iulie 2023, trei persoane, toate membre ale unei familii din orașul Corabia, cercetate pentru lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Corăbienii, doi concubini și fiul unuia dintre ei, sunt cercetați penal după ce au bătut doi caracaleni.

„În fapt, la data de 27 iulie 2023, în jurul orei 08:00, polițiștii Poliției municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două persoane, respectiv un bărbat de 49 de ani și o femeie de 48 de ani, ambii din municipiul Caracal, au fost agresate fizic de către mai multe persoane, fiind tulburată astfel și ordinea și liniștea publică. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările pentru identificarea persoanelor și dispunerea măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei persoane, respectiv un bărbat de 43 de ani, o femeie de 41 de ani și un tânăr de 23 de ani, toate din orașul Corabia, bănuite de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Potrivit unor surse, cei cinci sunt de etnie romă, iar motivul scandalului ar fi că între ei existau neînțelegeri mai vechi, unele dintre ele și pe fondul unor datorii.

În urma probatoriului administrat, joi 27 iulie 2023, sub supravegherea procurorului de la Parchetului Caracal, pe numele corăbienilor a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de vineri, 28 iulie 2023, aceștia urmează a fi prezentați în fața magistraților instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți