13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Georgiana Lobonț și Olguța Berbec, într-un spectacol extraordinar organizat de Ziua comunei Strejești

- Advertisement -

Suprize pentru locuitorii comunei Strejești, la început de lună august. Duminică, 6 august, Primăria și Consiliul Local, în frunte cu edilul Constantin Vizantie, organizează Ziua localității, pe scena amplasată în centru urmând a urca artiști cunoscuți ai muzicii populare românești. Cap de afiș sunt îndrăgitele artiste Georgiana Lobonț (FOTO principală) și Olguța Berbec.

Concertul este programat a începe la ora 17:00, iar timp de două ore, până la ora 19:00, pe scenă vor evolua artiști ai Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” Slatina, respectiv Victorița Cică, Gabriel Zăvoeanu, Mădălina Deaconu, Denisa Popescu și Daniel Roșoga, acompaniați muzical de orchestra ansamblului, condusă de maestrul dirijor Cristian Dumitru.

Apoi, de la ora 19:00 și până la ora 22:00 vor fi în recital Georgiana Lobonț, Olguța Berbec, Mady de la Slatina și Mihai de la Slatina.

Din peisajul petrecerii câmpenești nu vor lipsi tradiționalii mici, ce pot fi serviți cu o bere la halbă, de care cu siguranță se vor bucura adulții, iar celor mici administrația publică locală le-a pregătit un mic parc de distracții.

Ziua comunei Strejești se va încheia târziu în noapte cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți