22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer a murit în urma unui accident produs la ieșirea din Caracal, pe DN 6 – E 70. Alți doi bărbați au fost răniți și duși la spital

- Advertisement -

Grav accident de circulație vineri seară, în jurul orei 21:10, pe Drumul Național 6 – European 70, în afara municipiului Caracal. În urma coliziunii dintre un autoturism și o autoutilitară un șofer și-a pierdut viața, în timp ce celălalt conducător auto și pasager din vehiculul condus de acesta au fost răniți și au ajuns la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la evenimentul rutier, pentru cercetări la fața locului deplasându-se polițiști ai Serviciului Rutier Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, și o autoutilitară condusă de un bărbat de 55 de ani, din comuna Tâmna, județul Mehedinți. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat, iar șoferul autoutilitarei și un bărbat de 53 de ani, pasager în aceasta, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Municipal Caracal”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Potrivit unor surse, se pare că autoturismul condus de prahovean a pătruns pe contrasens, într-o curbă, și a intrat într-un impact violent cu autoutilitara la volanul căreia era mehedințeanul, cauzele fiind deocamdată necunoscute.

Dacă unul dintre șoferi a murit și nu a mai fost testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, celuilalt conducător auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, la spital.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs gravul accident, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: Martor

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți