22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Bucătăria și acoperișul unei case, distruse în urma unui incendiu devastator la Mărunței. Proprietara a necesitat îngrijiri medicale

- Advertisement -

Pompierii Stației Stoenești au intervenit sâmbătă, 29 iulie 2023, la un incendiu puternic ce a cuprins bucătăria și acoperișul unei locuințe din comuna Mărunței. Proprietara casei a necesitat acordarea primului ajutor.

Alina Maria Oprea, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, spune că salvatorii au acționat cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, în sprijin intervenind și personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate.

Flăcările au mistuit în calea lor o bucătărie și bunurile din interior, dar și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați.

Proprietara gospodăriei a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind monitorizată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dar a refuzat transportul la spital pentru efectuarea se investigații amănunțite.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost flacăra de la un aparat de gătit.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți