17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Sărbătoarea „Firul de aur din lada de zestre străbună” de la Poboru, la ediția 22. Formațiile Nemuritorii și Chihlimbar și Aurel Moldoveanu, invitați speciali

- Advertisement -

Cu mic, cu mare, poboranii se pregătesc de sărbătoarea comunei, „Firul de aur din lada cu zestre străbună”, care în acest an a ajuns ediția cu numărul 22. Primăria și Consiliul Local Poboru, în frunte cu edilul Iulian Bărăscu, au pregătit un eveniment cultural artistic de excepție, formațiile Nemuritorii și Chihlimbar și artistul Aurel Moldoveanu fiind invitați speciali.

Evenimentul cultural este programat a avea loc duminica viitoare, pe 6 august, iar autoritățile locale promit o ediție a serbării câmpenești de excepție.

Spectacolul folcloric va începe de la ora 16:00, chiar în centrul comunei, în apropierea Primăriei Poboru, cu un program artistic oferit de Ansamblul de cântece și dansuri populare „Zestrea Poboranilor”, coregraf Ana Mirela Răduleanu, apoi vor mai urca pe scenă și alți mici artiști precum Tania Dascălu, Georgiana Muscu, Teodora Anton, Sofia și Teodora Oprița, Codruț Nastasia, dar și Grupul Vocal „Florile Oltului”.

Într-un spectacol extraordinar vor fi și parte din artiștii Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina al Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, din subordinea Consiliului Județean Olt. Vor susține recitaluri Neta Soare, Ștefania Strejescu, Nicoleta Crisante, Alexandra Andrei și Ion Crețeanu, acompaniați bineînțeles de orchestra ansamblului, condusă de dirijorul Cristian Dumitru, iar printre momentele acestora vor urca pe scenă și dansatorii „Doina Oltului”.

Fiind o petrecere câmpenească, din peisaj nu vor lipsi grătarele, tiribombele, spectacolul de artificii și alte momente surpriză pregătite de administrația publică din Poboru și edilul Iulian Bărăscu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți