12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un slătinean și-a pus capăt zilelor la vârsta de 96 de ani. S-a spânzurat de clanța unei uși

- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 96 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit fără suflare în după-amiaza zilei de duminică, 30 iulie 2023, în gospodăria sa de pe strada Podgoriilor, din Satu Nou. Fiul acestuia a făcut descoperirea macabră, bătrânul fiind găsit spânzurat de clanța unei uși a uneia dintre încăperile casei.

„La data de 30 iulie 2023, în jurul orei 15:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi sinucis într-un imobil situat pe strada Podgoriilor, din municipiul Slatina. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina, care a identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 96 de ani, din municipiul Slatina. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării autopsiei”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al inspectoratului.

Potrivit unor surse, bătrânul locuia singur în casă, însă de el se îngrijeau membrii familiei sale, copiii venind zilnic să îi aducă de mâncare și să îl spele. Aceleași surse spun că acesta ar fi suferit de depresie după ce soția sa a murit acum patru ani. Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să fi explicat de ce a recurs la gestul necugetat, fiul său găsindu-l duminică spânzurat după ce nu i-ar mai fi răspuns la telefon și s-a dus să vadă ce s-a întâmplat cu el.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

Sursă foto: ARHIVĂ

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți