17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Străzile din comuna Găneasa, asfaltate cu peste 7,6 milioane lei. Proiectul de infrastructură, realizat prin Programul „Anghel Saligny”

- Advertisement -

Alte 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 822,6 milioane lei, au fost semnate la începutul acestei săptămâni de Adrian Ioan Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Adminsitrației. Proiectele sunt unele de infrastructură, iar unul dintre ele va fi implementat și la nivelul unei localități din județul Olt. Este vorba despre „Asfaltare străzi de interes local” în comuna Găneasa, valoarea proiectului fiind de peste 7,6 milioane de lei (7.636.158,47) lei. 

Contractul de finanțare a fost semnat luni, 31 iulie, la sediul Ministerului Dezvoltării, în prezența ministrului Veștea și a primarului localității Găneasa, Dumitru Costea.

Potrivit MDLPA, cele 68 de proiecte de infractructură semnate zilele trecute vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto.

”Toate proiectele și inițiativele noastre în domeniul dezvoltării și administrației publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităților locale și să contribuie la bunăstarea cetățenilor. Ca oameni de administrație, ne-am asumat să fim în slujba românilor și trebuie să le punem la dispoziție servicii publice de calitate, moderne și durabile”, a fost mesajul transmis de ministrul Dezvoltării primarilor beneficiari ai investițiile pentru care s-au semnat contractele de finanțare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți