21.8 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Un șofer din Brebeni și altul din Morunglav, dosare penale pentru diverse infracțiuni comise în trafic

- Advertisement -

Doi șoferi, unul din comuna Brebeni și altul din din comuna Morunglav, sunt cercetați penal de polițiștii rutieri olteni după ce, în ultimele 24 de ore, au săvârșit diverse infracțiuni pe drumurile publice care tranzitează județul.

Unul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar și să-i fie prelevate probe biologice de sânge.

„La data de 1 august 2023, în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Coteana, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat testarea cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de mostre biologice la o unitate spitalicească”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Celălalt șofer conducea o mașină pe un drum din Morunglav, deși nu avea permis auto.

„La data de 2 august 2023, în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 1 Bobicești au oprit pentru control, pe Drumul Județean 644, în comuna Morunglav, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, a spus reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți