20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Valentin Sanfira și Ionuț și Doinița Dolănescu, invitații speciali de la „Ziua legumicultorului pleșoian”

- Advertisement -

Stadionul de fotbal din comuna Pleșoiu este locul în care duminica aceasta, pe 6 august 2023, se va desfășura ediția a V-a a evenimentului „Ziua legumicultorului pleșoian”. În organizarea Primăriei și Consiliului Local Pleșoiu, în frunte cu edilul Valeriu Măndescu, pleșoienii vor avea parte în această zi, începând cu ora 17:00, de multe surprize muzicale, și nu numai. Printre surpizele muzicale se numără recitalurile care vor fi susținute de îndrăgiții interpreți de muzică populară Valentin Sanfira (FOTO) și Ionuț și Doinița Dolănescu.

Autoritățile locale vor premia și anul acesta, cu câte 1.000 de lei, cuplurile care în 2023 împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Și cum voia bună este la ea acasă, pe scena amenajată pe stadionul comunal vor urca și alți artiști precum Dorina Mete, Costel David și Ștefan Minulescu. Totodată, pleșoienii se vor bucura și de un spectacol oferit de o trupa de muzică ușoară Steel Band.

Din eveniment, al cărui director artistic este Music Show – Costel David, nu va lipsi nici momentul artistic oferit de Ansamblul Folcloric „Mugurașii Oltului” din Pleșoiu.

Din peisajul serbării câmpenești nu lipsesc grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu diverse chilipiruri, dar și parcul de distracții de care se vor bucura cel mai mult copiii.

„Ziua legumicultorului pleșoian” se va încheia după lăsatul întunericului cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți