12.3 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marcela Fota, Zorina Bălan și Laura Roșu, printre artiștii ce cântă la Ziua comunei Priseaca

- Advertisement -

Locuitorii din Priseaca sunt așteptați să se distreze în centrul comunei, Primăria și Consiliul Local, în frunte cu edilul Ion Ioniță, pregătind un spectacol extraordinar dedicat unei noi ediții a Zilei localității. Aceasta va fi celebrată sâmbătă, 12 august 2023, când aici va avea loc un concert cu artiști consacrați ai muzicii populare și ușoare românești, și nu numai. Printre cei care vor susține recitaluri în fața publicului, care cu siguranță va fi unul numeros ca și la anterioara ediție, se numără Marcela Fota (FOTO n.r.) și Zorina Bălan.

Alături ei, pe scena special amenajată în zonă vor mai urca să cânte Laura Roșu, Mady de la Slatina, Mihai de la Slatina și Reina Vox, acompaniamentul muzical al soliștilor de folclor și de petrecere fiind asigurat de orchestra condusă de maestrul Iulian Onțică, prezentator fiind Lili Bălăceanu.

În spectacol vor fi și membrii Ansamblului de dansuri populare „Zestrea Poboranilor” din Poboru, comună învecinată localității Priseaca.

Administrația publică locală a pregătit și alte surprize pentru cetățenii din comuna olteană, în cadrul evenimentului cultural artistic având loc și festivitatea de premiere a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Fiind o serbare câmpenească, din peisaj nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu diverse chilipiruri și un mic parc de distracții pentru copii.

Ziua comunei Priseaca se încheia târziu în noapte cu un frumos foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți