13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Conflict spontan între doi bărbați pe terasa unui magazin din Piatra Olt. Agresorul avea un cuțit la el

- Advertisement -

UPDATE: În urma audierii, procurorii Parchetului Balș au dispus împotriva bărbatului de 42 de ani, din Piatra Olt, măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut sâmbătă noaptea, după ora 00:00, un bărbat din Piatra Olt, cercetat pentru lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Acesta a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un alt bărbat pe terasa unui magazin din oraș, oamenii legii găsind asupra agresorului și un cuțit.

„În fapt, la data de 5 august 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 33 de ani, din orașul Piatra Olt, în timp ce se afla pe terasa unei societăți comerciale, a fost agresat fizic de către un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 42 de ani ar fi purtat asupra sa, în incinta societății comerciale, o armă albă, fiind tulburată astfel ordinea și liniștea publică”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În urma probatoriului administrat, duminică, 6 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Balș, pe numele bărbatului de 42 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul acestei zile, agresorul ce avea cuțit asupra sa va fi prezentat anchetatorilor bălșeni, în vederea dispunerii măsurilor legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți