19.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

A murit cunoscutul pneumolog Ion Eparu

- Advertisement -

Unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți medici pneumologi din județul Olt, Ion Eparu, a încetat din viață luni seară, 7 august 2023, la vârsta de 68 de ani. Anunțul morții sale a fost făcut de un verișor de-al său.

„Cu adâncă durere și tristețe anunțăm trecerea spre cele veșnice a verișorului nostru drag, care ne-a fost ca un frate, a celui care a salvat vieți, a redat sănătate, a omului minunat, care și-a dedicat existența oamenilor, doctor Eparu Ion. Un suflet bun, plin de dragoste de viață și credință în Dumnezeu, s-a înalțat la Cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu, verișor drag!!!”, a scris Dumitru Căpătaru, pe pagina sa de Facebook.

Absolvent al Facultății de Medicină Generală în cadrul Institutului de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, promoția 1984, doctorul Ion Eparu a fost șeful Secției Pneumologie Scornicești din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru o perioadă, dar și coordonator al Programului Național de Tuberculoză în județul Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți