14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Spitalul Municipal Caracal ar urma să aibă cinci noi săli de operații și o secție ATI

- Advertisement -

Autoritățile locale din municipiul Caracal se implică tot mai mult în dezvoltarea urbei, în această perioadă, dar și în viitor, derulându-se proiecte de investiții la Spitalul Municipal Caracal. Unitatea medicală ar urma să fie extinsă, municipalitatea încercând să acceseze fonduri pentru a demara lucrările.

Până la sfârșit de an ar urma să se încheie două proiecte importante.

„Ne preocupă confortul din spitale și siguranța pacienților. Până la sfârșitul acestui an vom finaliza proiectele privind dotarea ambulatorului Spitalului municipal și proiectul privind creșterea eficienței energetice a clădirii unității spitalicești”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Caracal.

În noul corp de clădire al Spitalului Caracal ar urma să aibă cinci noi săli de operații și o secție de Terapie Intensivă, urmând a crește și numărul de paturi.

„Ne dorim să accesăm fonduri pentru un proiect de extindere a spitalului Caracal. Vom avea cinci noi săli de operații, o secție ATI cu echipamente de ultimă generație și un număr crescut de paturi”, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Mai multe detalii găsiți în următorul VIDEO:

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți