23.1 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Slatina Street Food, la o nouă ediție în weekend-ul 18 – 20 august

- Advertisement -

Un nou eveniment organizat de Primaria municipiului Slatina stă să înceapă. Slatina Street Food a ajuns la o nouă ediție și se va desfășura weekend-ul viitor, în perioada 18 – 20 august 2023, în aceeași locație ca și până acum, respectiv Parcul Tineretului.

Gigi Vîlceleanu, viceprimar al Slatinei, spune că vor cânta din nou artiști cunoscuți ai muzicii românești, pe scena amenajată în parcarea din zonă urmând să urce trupe cunoscute precum Alutus, Hara și Timpuri Noi.

Vor fi trei zile de food trucks, cu 25 de vendori, majoritatea bucătari pricepuți care vor găti chiar în față slătinenilor ce le vor cumpăra produsele, cinema în aer liber, muzică bună live, dar în Parcul Tineretului va exista și zona Kids.

Evenimentul „Slatina Stree Food” începe vineri, 18 august, de la ora 18:00, DJ-ul Geezy urmând a mixa în toate cele trei zile de festival, timp de două ore, cele mai noi hituri românești, dar și străine.

Zi de zi, de la ora 20:00, încep concertele, vineri fiind programate cele ale trupei Jetblack și a trupei locale Alutus.

Sâmbătă, după programul muzical al DJ-ului, de la ora 20:00, publicul prezent în zona de agrement din apropierea Gării Slatina va asculta muzica celor de la The Southern Cockroaches şi Timpuri Noi.

Duminică, ultima zi de festival, tot după cele două ore de muzică mixată oferită de DJ Geezy, sunt programate concertele oferite de membrii trupelor 7 Tears Ago şi Hara.

Fără alte servicii, suma pe care Primăria a alocat-o pentru organizarea evenimentului Slatina Street Food este de 290.000 de lei, fără a fi inclus și TVA, firma organizatoare fiind Art Star Sound Master.

„La acest festival sunt așteptați să participe 25 vendori cu mâncare de calitate, preparată pe loc în fața clientului, produsele gătite fiind din întreaga lume. Printre specialitățile culinare gătite de vendori sunt: preparate din fructe de mare și pește; preparate din porc, vită, pui; preparate tip fast food (burgeri) și vendori cu preparate din dulciuri. Mâncarea va fi acompaniată de muzică de calitate, proiecții de filme cu componentă culturală, ateliere creative, demonstrații culinare, zone amenajate pentru copii, acestea fiind doar câteva dintre atracțiile acestui festival unic. Organizarea acestui festival se dorește a fi un instrument cu impact puternic local atât pentru promovarea activităților în aer liber a locuitorilor municipiului dar și atragerea de vizitatori din alte localități. (…)”, au transmis reprezentanți ai municipalității slătinene.

Sursă foto principală: Internet

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți