12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Bazinul Didactic de Înot din Slatina, închis de Sfânta Maria

- Advertisement -

Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului bate la ușă, iar cu această ocazie creștinii ortodocși se bucură de câteva zile libere. Acesta este și motivul pentru care în zilele de luni, 14 august 2023, și marți, 15 august, Bazinul Didactic de Înot va fi închis.

Anunțul a fost făcut de conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina, în subordinea căruia își desfășoară activitatea bazinul, programul normal de lucru urmând a fi reluat de miercuri, 16 august.

Însă, slătinenii, și nu doar ei, pot avea parte de multă distracție la Clubul Nautic și de Agrement „Plaja Olt”, care în aceste zile va fi deschis. Așadar, cetățenii sunt așteptați la relaxare la Plaja Olt, unde este o piscină funcțională pentru adulți, dar și una pentru copii, însă aici sunt oferite și alte servicii, la fel cum se întâmplă și în cadrul Clubului Nautic și de Agrement.

„În perioada 14 – 15 august 2023, Bazinul Didactic de Înot va fi închis. Clubul Nautic și de Agrement «Plaja Olt» va fi deschis, având program normal de funcționare. Vă mulțumim pentru îțelegere și vă așteptăm la relaxare”, a declarat Mihaela Stana, directorul CSM Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți