20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Proiect finalizat de ANL în comuna Vișina. 12 apartamente destinate tinerilor din localitate

- Advertisement -
Corăbianul Gabriel Stanciu, director general al Agenției Naționale pentru Locuințe, a anunțat miercuri, 9 august 202, finalizarea unui nou proiect al instituției pe care o conduce în județul Olt. Este vorba despre un bloc cu 12 apartamente pe care vor putea să le închirieze tinerii din comuna Vișina.
Noile locuințe din blocul ANL urmează a fi predate administrației locale, care le va repartica celor care îndeplinesc condițiile de accesare.
„Tinerii din comuna Vișina vor beneficia de 12 apartamente, destinate închirierii, construite prin ANL. Acestea vor fi predate autorităților publice locale în vederea repartizării către tinerii care îndeplinesc condițiile de accesare. Astfel de investiții încurajează stabilirea tinerelor familii în comunitatea locala, oferind oportunitatea unei locuințe decente, la un preț accesibil”, a declarat Gabriel Stanciu.
Directorul ANL a mai spus că cele 12 locuințe sunt împărțite astfel: patru garsoniere, două apartamente cu 3 camere și șase apartamente cu 2 camere, acestea fiind construite în amplasamentul din strada Bisericii, pe un regim de înălţime parter plus trei etaje (P + 3), valoarea totală a obiectivului de investiție fiind de peste 2,5 milioane de lei, inclusiv TVA.
Prin același program ANL, în județ s-au construit până acum nu mai puțin de 822 de unități locative.
„Până în prezent, în județul Olt, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 822 unități locative în localitățile: Slatina – 264, Caracal – 194, Piatra Olt – 120, Balş – 80, Scorniceşti – 60, Drăgăneşti Olt – 60, Corabia – 20) și Potcoava – 24.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți