12.3 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Coliziune între două autoturisme la intersecția DN 65 – E 574 cu DJ 677. Trei persoane duse la spital

- Advertisement -

Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în urma unui accident de circulație produs pe Drumul Național 65 – European 574 cu Drumul Județean 677, zona de intrare în satul Salcia al comunei Slătioara. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier produs la câteva minute după ora 16:00, care se pare că s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Vinovat pare a fi conducătoarea auto a uneia dintre mașini care, la ieșirea din Salcia, nu a acordat prioritate celuilalt autoturism condus de un bărbat, dinspre Slatina către Balș, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, trei persoane, care erau pasageri în autoturismul condus de femeie, au necesitat acordarea primului ajutor și au fost transportate la Spitalul Slatina pentru investigații amănunțite.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dar și salvatori ai Detașamentului de Pompieri Slatina, au intervenit la fața locului, în zonă deplasându-se și polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Ambii șoferi au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii au deschis dosar penal în cauză și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

„La data de 11 august 2023, în jurul orei 16:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65-European 574, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt, și un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 54 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt. În urma evenimentului rutier, trei persoane, pasageri în autoturismul condus de femeie, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Ambii conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentații IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți