22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Serviciu voluntar privat pentru situații de urgență din Olt, clasare pe locul IV la general în competiția de la Sighișoara

- Advertisement -

Pompierii care au făcut parte din cele mai bune servicii voluntare și private pentru situații de urgență din țară au concurat, începând de miercuri, 9 august, și până vineri, 11 august 2023, în municipiul Sighișoara, județul Mureș, la Etapa Națională a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență. Oltul a avut ca reprezentant un echipaj, respectiv SPSU Rivergate Fire din Slatina, care a ocupat locul IV la general, dar și urcări pe podium la unele probe.

„Județul nostru a fost reprezentat la etapa națională de Serviciul Privat pentru Situații de Urgență Rivergate Fire, însoțitor de lot, din partea ISU Olt, fiind locotenent Dan Nedeloiu, ofițer în cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților. Pompierii civili olteni au reușit să obțină un merituos loc patru, în clasamentul general, și două clasări pe podium, la probele ștafetă 4 x 100 de metri și realizarea dispozitivului la motopompă. Felicitări și le mulțumim pentru că au reprezentat cu cinste județul Olt!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți