16.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Marcela Fota și Dorian Popa, printre invitații speciali ai Zilei comunei Scărișoara

- Advertisement -

Conducerea Primăriei Scărișoara, în fruntea căreia se află edilul Dan Iacob, se pregătește de sărbătoare. De Sfânta Maria Mare, terenul de sport din centrul va deveni neîncăpător, având în vedere că aici va avea loc Ziua localității. Administrația publică a pregătit multe surprize pentru scărișoreni, spectacolul folcloric extraordinar, care îi va avea ca și cap de afiș pe artiștii Marcela Fota (FOTO) și Dorian Fota, fiind cea mai importantă.

Pentru locuitorii din Scărișoara, dar și pentru cei din localitățile învecinate, pe scena special amenajată pe terenul de sport vor mai cânta Dorina Mete, Costel David și Ștefan Minulescu, însă în spectacol va fi ansamblul focloric din comunei. Director artistic al întregului eveniment este Music Show – Costel David.

De la serbarea câmpenească, care va începe la ora 17:00, nu vor lipsi, bineînțeles, micii și berea. Autoritățile locale au pregătit și un parc de distracții pentru copii.

„Pe data de 15 august 2023, în zi de mare sărbătoare, se va organiza bâlciul comunal care se va desfășura pe terenul din centru, în spatele magazinului Profi. Vă așteptăm să ne fiți alături în număr cât mai mare!”, este invitația adresată de primarul Dsn Iacob.

Tot evenimentul cultural artistic este programat a se încheia cu mult după lăsatul serii, cu un grandios foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți