22.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Mario Fresh și Bogdan de la Ploiești, în concert la Ziua orașului Scornicești

- Advertisement -

Cunoscută până acum și ca „Sărbătoarea Pâinii”, Ziua orașului Scornicești va avea loc anul acesta vineri, 25 august 2023. Locuitorii urbei vor avea parte de multe surprize din partea Primăriei și Consiliului Local, în fruntea cărora este primarul Daniel Tudor, în zona stadionului urmând a se desfășura un spectacol extraordinar cu artiști cunoscuți ai muzicii populare și ușoare, dar și de petrecere. Cap de afiș vor fi Niculina Stoican, Mario Fresh (FOTO) și Bogdan de la Ploiești.

Însă, printre artiștii ce vor mai urca pe scenă și vor încinge atmosfera, după ora 16:00, se mai numără Gabriel Zăvoeanu, Zorina Bălan, Cornel Cojocaru, Laura Roșu, Mady de la Slatina, dar ansamblurile folclorice „Călușul Junior” și „Călușul Scornicești”, din oraș. Prezentator al întregului eveniment este Lavinia Tîrzianu.

Scorniceștenii vor avea parte și de alte surprize din partea administrației publice locale, una dintre ele fiind superbul foc de artificii din miez de noapte.

„Dragii mei! Ne apropiem, cu pași repezi, de o nouă ediție a frumoasei noastre sărbători prin care aniversăm, în fiecare an, Ziua orașului Scornicești. Ca și în anii trecuți, Primăria și Consiliul Local Scornicești, alături de
Bambbu Concert, au pregătit, pentru data de 25 august, începând cu orele 16:00, în zona stadionului din localitate, un spectacol de zile mari, la care sunt convins că vom fi prezenți, și de această dată, în număr cât mai mare. Desigur, pe lângă renumiții artiști trecuți în afișul de prezentare, organizatorii au pregătit și alte surprize printre care un superb foc de artificii. Personal, vă mulțumesc anticipat pentru prezență și vă promit un nou spectacol de neuitat”, a declarat edilul Daniel Tudor.

Și cum va fi petrecere câmpenească, din peisaj nu lipsesc grătarele pe care vor sfârâi micii, berea rece va curge și ea din belșug, pe stadion fiind și tarabe cu diverse chilipiruri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți