13.1 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Primăria îi invită pe slătineni la distracție. O nouă ediție a „Slatina Street Food” stă să înceapă

- Advertisement -

Mai sunt doar câteva zile până când municipalitatea organizează o nouă edițe a Festivalului „Slatina Street Food”. Evenimentul ce se va desfășura ca și până Primăria îi invită pe slătineni la distracție. O nouă ediție a „Slatina Street Food” stă să înceapă în Parcul Tineretului se va bucura de mai multe concerte și filme în aer liber, o zonă în care 25 de vendori, majoritatea bucătari experimentați care vor găti preparate alese chiar în fața clienților, dar și de un loc de distracție destinat copiilor.

Manifestarea este programată în perioada 18 – 20 august 2023.

„Dragi slătineni! Se anunță un weekend cu atmosferă de petrecere la Slatina. Vă invităm în Parcul Tineretului, în perioada 18 – 20 august, la festivalul ‘Slatina Street Food’, pentru a ne bucura de preparatele delicioase și multă muzică. Vă așteptăm, pentru trei seri minunate, cu cinematograf în aer liber, zonă de food-truck, zonă special amenajată pentru copii și muzică live. Haideți să facem împreună un festival de neuitat!”, este invitația pe care Primăria Slatina o adresează locuitorilor urbei.

Alutus, Hara și Timpuri Noi sunt doar o parte dintre trupele care vor urca pe scena amenajată în apropierea Parcului Tineretului.

Evenimentul „Slatina Stree Food” începe vineri, 18 august, de la ora 18:00, DJ-ul Geezy urmând a mixa în toate cele trei zile de festival, timp de două ore, cele mai noi hituri românești, dar și străine.

Zi de zi, de la ora 20:00, încep concertele, vineri fiind programate cele ale trupei Jetblack și a trupei locale Alutus.

Sâmbătă, după programul muzical al DJ-ului, de la ora 20:00, publicul prezent în zona de agrement din apropierea Gării Slatina va asculta muzica celor de la The Southern Cockroaches şi Timpuri Noi.

Duminică, ultima zi de festival, tot după cele două ore de muzică mixată oferită de DJ Geezy, sunt programate concertele oferite de membrii trupelor 7 Tears Ago şi Hara.

Fără alte servicii, suma pe care Primăria a alocat-o pentru organizarea evenimentului Slatina Street Food este de 290.000 de lei, fără a fi inclus și TVA, firma organizatoare fiind Art Star Sound Master.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți