19.2 C
Slatina
marți,7 mai,2024

Ultimele Articole

Locuință cuprinsă de flăcări în Crâmpoia. Cauza incendiului – un scurtcircuit

- Advertisement -

Un incendiu de proporții a izbuncit joi seara la o locuință din comuna Crâmpoia, pentru a-l stinge intervenind pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Totul a început să fie cuprins de flăcări din cauza unui scurtcircuit, au transmis pompierii militari, în sprijinul cărora au acționat și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Crâmpoia și Movileni, cu două autospeciale de stingere.

Casa ardea generalizat când au ajuns salvatorii, iar misiunea pompierilor de a stinge focul a durat aproape o oră și jumătate.

„La sosirea primelor echipaje, locuința ardea generalizat. Misiunea pompierilor a durat aproximativ o oră și jumătate. În urma evenimentului, locuința, cu suprafața de aproximativ 60 de metri pătrați, a ars în totalitate”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Potrivit aceleiași surse, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un cablu electric defect sau cu improvizații.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți