20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șapte kilometri de drum asfaltați și pod construit peste pârâul Cungra, proiectul de anvergură demarat în comuna Sâmburești

- Advertisement -

Iulian Preda, primarul comunei Sâmburești, a anunțat joi, 17 august 2023, că au fost demarate lucrările la cel mai mare proiect de infrastructură din localitatea situată în nordul județului Olt. Obiectivul de investiții prevede asfaltarea a șapte kilometri de drum, dar și construirea unui pod peste pârâul Cungra.

Potrivit edilului, vor fi asfaltate străzile din cinci sate ale comunei Sâmburești.

„Au început lucrările la cel mai mare obiectiv de infrastructură rutieră al comunei Sâmburești, care constă în asfaltarea a șapte kilometri de străzi și construirea unui pod din beton armat peste pârâul Cungra. Se vor asfalta străzile Speranței, Spitalului, sat Sâmburești; Primăverii, sat Cerbeni; Izvorului, sat Lăunele; Dobrii, sat Ionicești; Satul Nou, Bisericii, sat Stănuleasa”, a declarat edilul Iulian Preda.

Sursa citată mai arată că podul peste Cungra va fi construit în satul Sâmburești, pe strada Speranței și va avea o lungime de 56 de metri, fără rampe.

Străzile ar putea fi asfaltate în toamna acestui an, iar podul ar urma a fi construit în 2024, dacă nu mai devreme, a adăugat primarul din Sâmburești: „Cu voia lui Dumnezeu, toate aceste străzi vor fi asfaltate în această toamnă. Podul se va construi anul viitor, dacă nu se va putea mai curând. În curând, cu alte multe lucrări începute. Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți