12.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Accident soldat cu un mort și patru răniți pe DN 6, în afara localității Zănoaga din Dolj

- Advertisement -

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de joi spre vineri, la ora 03:30, pe Drumul Național 6, în afara localității doljene Zănoaga, implicate fiind un autoturism, un TIR care a luat foc în urma impactului și o autoutilitară ce era parcată regulamentar. Din păcate, în urma evenimentului un tânăr de 24 de ani, originar din comuna olteană Redea, care conducea autoturismul, și-a pierdut viața, iar cele patru persoane care erau în aceasta, trei fiind din județul Dolj, cu vârstele de 13, 15 și20 de ani, și unul de 15 ani, din municipiul Caracal, județul Olt, au suferit leziuni și au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj s-au deplasat la fața locului, în vederea efectuării de cercetări și stabilirea cauzelor ce au dus la producerea accidentului.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către Caracal, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule(TIR) înmatriculat în Polonia, acesta din urmă luând foc. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitară ce se afla staționată într-o parcare special amenajată. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto de 24 de ani și rănirea a altor patru persoane ce se aflau în autoturism”, a declarat inspector principal de poliție Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Judțean Dolj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în cauză pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți