12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 56 de ani, din Bărăști, arestat după ce a agresat sexual o craioveancă de 60 de ani

- Advertisement -

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au reținut joi noaptea, pentru 24 de ore, un bărbat de 56 de ani, din comuna olteană Bărăști, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri. Ulterior, olteanul, care ar fi atins în zonele intime o femeie de 60 de ani, din Craiova, apoi s-ar fi dezbrăcat în fața ei, a fost arestat pentru 30 de zile.

Faptele au fost comise de bărbat în seara zilei de joi, 17 august.

„În fapt, în seara zilei de 17 august, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 60 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Lămâiței, un bărbat pe care nu-l cunoaște ar fi atins-o în zonele intime și ar fi săvârșit acte de exhibiționism în fața ei. În baza semnalmentelor oferite de femeie și a cercetărilor efectuate, în noaptea de 17 spre 18 august, polițiștii au identificat un bărbat de 56 de ani, din comuna Bărăști, județul Olt, bănuit de comiterea faptei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Olteanul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Vineri, agresorul sexual a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Craiova, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți