2.2 C
Slatina
vineri,18 octombrie,2024

Ultimele Articole

Adolescent de 15 ani, din Caracal, cercetat penal după ce a furat autoturismul părinților și l-a condus pe străzile din municipiu

- Advertisement -

Un adolescent de 15 ani, din municipiul Caracal, este cercetat de polițiști după ce, sâmbătă seara, a furat mașina părinților și l-a condus pe străzile urbei. Oamenii legii au constatat fapta după ce au oprit autoturismul pentru control pe strada Dragoș Vodă, observând că acesta nu avea plăcuțe de înmatriculare.

Polițiștii au mai stabilit că minorul nu avea nici permis de conducere.

„La data de 19 august 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii Poliției municipiului Caracal au oprit pentru control, pe strada Dragoș Vodă, din municipiul Caracal, un autoturism ce circula fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare. La volanul autoturismului a fost identificat un minor, care, din primele verificări, ar fi luat autoturismul de la domiciliul părinților, fără acordul acestora. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul este neînmatriculat”, a declarat subinspector de poliție Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt în scop de folosință.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți