20.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Lugoj, conducea o mașină prin Obârșia în stare avansată de ebrietate

- Advertisement -

Un bărbat de 54 de ani, din localitatea timișeană Lugoj, este cercetat penal de polițiștii olteni după ce a condus un autoturism într-o stare avansată de ebrietate.

Acesta a fost oprit în trafic de polițiștii Secției Vișina, pe o stradă din comuna Obârșia. La testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,62 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

„La data de 18 august 2023, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Mihai Viteazul, în comuna Obârșia, județul Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a declarat Cosmin Lupu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți