26.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

VIDEO. Accident grav pe DN 6, la ieșirea din orașul Filiași. A murit o pasageră dintr-un autoturism condus de un tânăr din Brâncoveni

- Advertisement -

Un grav accident de circulație s-a produs duminică după-amiază pe Drumul Național 6, în afara orașului Filiași. Două autoturisme, unul dintre ele condus de un tânăr din comuna Brâncoveni, au fost implicate în evenimentul rutier în urma căruia o femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital.

Femeia care a murit este din Capitală, avea 57 de ani și era pasageră din mașina la volanul căruia se afla olteanul de 20 de ani, din Brâncoveni.

„La data de 20 august, ora 12:15, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Filiași au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, la ieșire din orașul Filiași. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 70 de ani, din orașul Filiași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Filiași către Craiova, la intersecția cu strada Școlii, din satul Răcarii de Sus, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânar de 20 de ani, din comuna Brâncoveni, județul Olt, ce circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, o femeie de 57 de ani, din municipiul București, pasager în al doilea autoturism a decedat, iar conducătorii auto și un bărbat de 59 de ani, din municipiul București, pasager tot în al doilea autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital”, a declarat inspector principal Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliției Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți