9.2 C
Slatina
luni,6 mai,2024

Ultimele Articole

Biciclist lovit de un autoturism, pe DJ 546, între Coteana și Mărunței

- Advertisement -

Accident de circulație cu urmări grave luni după-amiază, 21 august 2023, puțin înainte de ora 16:00, pe Drumul Județean 546, între comunele Coteana și Mărunței. Din primele date, în eveniment au fost implicate un autoturism și un biciclist, iar în urma impactului conducătorul bicicletei a fost rănit.

După ce i s-a acordat primul ajutor de echipajele medicale ajunse la fața locului, biciclistul a necesitat transportul la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite, având în vedere că, potrivit unor surse, acesta a suferit o fractură la unul dintre picioare.

În zonă s-au deplasat și polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pentru efectuarea de cercetări și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Oamenii legii au constatat că biciclistul era sub influența alcoolului.

„La data de 21 august, în jurul orei 15:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în afara comunei Coteana, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în eveniment, a fost implicat autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Țigănești, județul Teleorman, și un biciclist, respectiv un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Coteana, județul Olt. În urma evenimentului rutier, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi au fost testați cu aparatul alcooltest, pentru conducătorul auto rezultatul fiind negativ, iar pentru biciclist a rezultat o concentrație alcoolică de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți