19.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două grădinițe din orașul Balș, complet modernizate cu peste un milion de euro

- Advertisement -
Ne mai despart doar câteva săptămâni până la începerea anului școlar 2023 – 2024 și nu puțini sunt edilii din județul Olt care, prin proiecte proprii sau prin proiecte accesate prin diverse programe naționale, au reușit să modernizeze unități de învățământ din localitățile pe care le păstoresc. Printre ei este și Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, care luni, 21 august 2023, a anunțat că s-au finalizat lucrările la două instituții pentru preșcolari. Investițiile realizate aici s-au ridicat la peste un milion de euro.
Grădinițele complet renovate sunt Nr. 1 și „Ion Creangă”.
„Grădinițele Nr. 1 și «Ion Creangă» din Balș sunt acum complet renovate și gata să întâmpine copiii într-un spațiu sigur, luminos și prietenos. Aceste transformări reflectă angajamentul nostru continuu de a asigura o educație de calitate pentru cei mici. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a stimula creativitatea și curiozitatea copiilor”, a declarat edilul.
Cătălin Rotea a spus pentru Eveniment de Olt că investiția de la Grădinița „Ion Creangă” a costat 200.000 de euro, fondurile provenind de la bugetul local, iar lucrările au fost finalizate în patru luni.
În privința Grădiniței Nr. 1 Balș, valoarea proiectului a fost de un milion de euro, fondurile fiind europene, prin Programul Operațional Regional, lucrările fiind realizate pe parcursul ultimilor doi ani.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți