17.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Femeie din Caracal, amendată după ce a făcut plajă aproape goală într-un parc din Arad

- Advertisement -
Este din municipiul Caracal și a devenit cunoscută după ce luni, 21 august 2023, după ora 13:00, a făcut plajă aproape goală într-un parc din municipiul Arad, județul Arad. Vorbim de o femeie de 49 de ani, care în drumul său spre Timișoara, unde se ducea să-și caute de muncă, a ținut să facă un popas la Arad, unde a ajuns cu trenul. Pur și simplu, caracaleanca și-a expus zonele intime în văzul tuturor, iar trecătorii au fost indignați cu privire la cele întâmplate. Pentru fapta sa, polițiștii locali din Arad au amendat-o cu 400 de lei.  
Gestul a fost făcut de femeia din Caracal după ce aceasta a mâncat la supermarketul din apropiere, iar apoi a ales să se relaxeze cu zonele intime la vedere în parcul de pe strada Fulgerului.
„În data de 21 august 2023, în jurul orei 13:00, polițiștii locali arădeni au identificat și amendat o persoană care a încălcat prevederile Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, respectiv a procedat la expunerea indecentă a corpului pe domeniul public, făcând «plajă» «nud» într-un parc. Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulație și Parcări 2 a surprins-o pe L. F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, județul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeț din fața unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care, expunerea zonelor intime către razele soarelui a și determinat reacția indignată a trecătorilor. L. F. le-a comunicat polițiștilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenționând să ajungă în cursul zilei în Timișoara, în căutarea unui «loc de muncă». După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spațiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de polițiștii locali. Drept urmare, aceștia i-au întocmit un proces verbal de sancțiune cu amendă în sumă de 400 de lei, conform prevederilor articolul 2, punctul 1 din Legea 61/1991, republicată”, arată oamenii legii din Arad.
Acum, caracaleanca va trebui să plătească amenda primită la Primăria Caracal, unde își are domiciliu și unde pare se că a mai făcut plajă nud, dar nimeni nu a amendat-o, așa cum a spus chiar ea în fața polițiștilor locali arădeni.
„Conform legislației în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ tertorială unde are domiciliul și unde, conform propriilor afirmații, a făcut plajă de maniera menționată fără a fi sancționată”, au mai declarat reprezentanții Direcției Regionale Poliția Locală Arad.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți