14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Piesa de teatru „Insula Sclavilor” de Pierre Marivaux se joacă la Slatina

- Advertisement -
Iubitorii de teatru sunt din nou așteptați în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina. De data aceasta pentru a urmări piesa „Insula Sclavilor” de Pierre Marivaux, pusă în scenă de actori ai Teatrului Logos din București.
Joi, 24 august 2023, cu începere de la ora 19:00, Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art vă invită la spectacolul cu piesa „Insula Sclavilor” de Pierre Marivaux, o comedie minunată, cu un substrat nobil și înalțător, portretizînd în scene spectaculoase, oglinda propriilor erori, dar si miracolul metamorfozelor sufletești.
„Trivelinii, locuitorii insulei, răstoarnă universul echipajului prizonier cu susul în jos. Prin inversarea rangurilor, fiecare stăpân are «șansa» de a trăi precum sclavul și viceversa. «Insula sclavilor» reprezintă o călătorie a recâștigării libertății individuale, independența de statutul social. Jocul actoricesc conține elemente de Commedia dell arte”, spun reprezentanții Centrului Cultural Slatina despre piesă.
Durata spectacolului este de 90 de minute, iar din distribuție fac parte IPICRATHE – Dan Bălășoiu; ARLEQUIN – Marian Simion; EUPHROSINE – Iulia Georgeta Popescu/Irina Enache; CLEANTHIS – Bianca Ioana Dumitriu; TRIVELIN – Bogdan Diță/Cristiana Savu/Alina Dumitrelea, regia aparținând lui Oswal Gayer.
Biletele pot fi procurate de la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, zilnic, de luni până vineri, între orele 13:00 – 18:00, încă din data de 16 august, iar prețul unui bilet este de 17 lei și este subvenționat de Primăria municipiului Slatina.
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți