23.2 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Slatina, reținut după ce a furat mașina prietenei și s-a plimbat prin oraș. Nu avea nici permis auto

- Advertisement -

UPDATE: Prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina, tânărul slătinean a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Însă, decizia instanței de judecată nu este definitivă și deja a fost contestată de inculpat.

Știrea inițială: Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut luni un tânăr, recidivist, cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. Acesta a furat pur și simplu mașina prietenei sale și s-a plimbat cu ea pe străzile din Slatina, iar oamenii legii când au reușit să-l oprească au constatat că acesta nu are nici permis de conducere.

Fapta a fost comisă de tânăr duminică seara.

„În fapt, la data de 20 august 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii Poliției Slatina au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism ce circula pe strada Libertății, din municipiu. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din localitate, până pe Aleea Lalelelor unde a acroșat un autoturism parcat și a coborât din autoturism, sustrăgându-se. Conducătorul auto a fost depistat pe strada Prelungirea Tunari, acesta fiind un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Slatina, care ar fi sustras autoturismul din municipiul Slatina, în scopul de a-l folosi”, a spus agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa citată a mai arătat că, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că slătineanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

În urma probatoriului administrat, luni, 21 august 2023, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele tânărului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt, urmând a fi prezentat în fața instanței de judecată, cu propuneri legale, în cursul zilei de marți, 22 august 2023.

Tânărul de 23 de ani este recidivist, potrivit unor surse acesta fiind condamnat în trecut pentru fapte similare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți