13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un biciclist a intrat într-o mașină parcată în apropierea unei intersecții din Slatina

- Advertisement -

Grav accident de circulație în dimineața zilei de marți, 22 august 2023, în jurul orei 09:00, la intersecția străzilor Vintilă Vodă cu George Poboran, din municipiul Slatina. Un biciclist a intrat într-un autoturism parcat în apropierea intersecției respective, în urma impactului violent acesta fiind transportat la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre evenimentul rutier, prin apelul de urgență 112, la fața locului deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Biciclistul a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un biciclist, respectiv un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Vintilă Vodă, la intersecția cu strada George Poboran, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturism parcat în afara părții carosabile. În urma accidentului, biciclistul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți